Palvelut

Katso, mikä sinua kiinnostaa.

 

JUTUNTEKO, TOIMITUSTYÖT JA BLOGITUOTANTO

Tartun juttuun kuin juttuun, printtiin tai nettiin. Pidän kiinni mitoista ja aikatauluista.

Erityiset kiinnostuksenkohteeni ovat käsi- ja taideteollisuus, tekstiilitaide, museot kaikkineen, kulttuuri ja kirjastot.  Tunnen varsin hyvin myös seurakuntiin ja kirkkoon liittyvät aihealueet.

Toimitustyö on sekin kiinnostuksenkohteitani: voin toimittaa työn editointia ja oikolukua myöten valmiiksi taittajan käsiin.

 

Blogituotanto ja toimitustyöt.

Viihdyn myös verkkomaailman tekstien parissa: tuotin syyslukukaudella 2016 blogia Puolaten ja höyläten Espoon työväenopiston kädentaitojen tiimille ja vuonna 2017 tuotin tammikuusta syyskuuhun blogia Museomakustelua Espoon kaupunginmuseolle. Tarvittaessa myös kuvaan juttuni. 

TEKSTIKONSULTOINTI JA TEKSTINTARKISTUS

Ennen toimittajavuosiani tein paljon suomen kielen ja kirjoittamisen koulutuksia ja tekstintarkistuksia. Pienryhmäkoulutuksia jatkoin myös toimittajatyön ohella.

Eniten olen ollut tekemisissä arkiseen työhön liittyvien tekstien parissa. Olen ratkonut paljon ns. insinöörikielen pulmia ja olen kotonani erityisesti liikennealan tekstien parissa.

Selvittelen hankalat rakenteet ja osaan kertoa kirjoittajalle, mihin hänen kannattaa kirjoittamisessaan kiinnittää huomiota. Moni kirjoittaja hyötyy henkilökohtaisesta tekstikonsultoinnista.

Voit tilata tekstikonsultoinnin, tekstintarkistuksen tai oikoluvun tai jonkin tarpeisiisi sopivan yhdistelmän.

Taidetekstiilit alkavat langasta.

UNIIKIT SISUSTUSTEKSTIILIT

En lähde tekemään puolen seinän kokoista ryijyä, mutta jotain pienempää, kaunista ja ainutkertaista voit minulta tilata. Jotain, mikä on suunniteltu juuri sinulle ja sinun kotiisi. Ehkä jopa omista materiaaleistasi?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Tekniikoita ja mahdollisuuksia on monia – applikoiden ja kirjoen toteutettu seinätekstiili tai vaikka ammattia kuvaava nukke juuri valmistuneelle.

KURSSIT

Pienimuotoisia illan tai yhden päivän mieltä piristäviä kädentaitoihin tai taiteiluun ja askarteluun liittyviä kursseja. Keräät 2–6 hengen porukan ja minä tulen pitämään kurssin. Sopii esimerkiksi ystävä- tai työporukoille. Mahdollista järjestää myös kotonani Espoossa.

Askartelukurssit.