Marraskuun piristys

1 kommentti

Jo monta vuotta olen varannut kalenteriin marraskuulle varman merkinnän: kädentaitomessut Tampereella. Yleensä olen onnistunut järjestämään messupäiväksi perjantain, jolloin ei ole ihan niin paljon väkeä kuin lauantaina.

Osa kässäihmisistä matkaa Tampereen messuille, jos se vain suinkin on mahdollista, osa ei viihdy ollenkaan vilinässä. En itsekään tahdo viihtyä ihmismassojen keskellä, mutta jostain syystä Tampereen messut ovat poikkeus – ehkä se johtuu siitä, että väki messuilla on yleensä hyväntuulista ja samanhenkistä.

Kulunut syksy on ollut rankanpuoleinen, joten messutunnelmanikin olivat vähän vaisut. Mutta ostoksitta en silti selvinnyt;-)

Olin etukäteen ajatellut, että lankoja ja kankaita ei paranisi ostaa, koska entisetkin odottavat – osa erittäin hyvin marinoituina – tekijäänsä. Pariin ostokseen sorruin kuitenkin.

Snurren osastolta sorruin ostamaan kaksi nöttöstä hullaannuttavan pehmeää kashmiria pipoa varten. Jos pehmeä pipo hellisi myös pään sisäpuolta…

Hauskoja printtikankaita messuilla oli tarjolla yhä enemmän, ja silittelinkin muutamia kankaita ostos mielessäni. Päätin kuitenkin, että pitäisi olla tarkka tarve mielessä ennen ostosta, joten jätin kankaat mielestäni.

Mutta voi! Viimeisellä kierroksella osuin Almandiinin osastolle ja muistin tilkkutyökurssilta saamani kivan laukkukaavan. Niinpä ananakset päätyivät kassiini. Pingviinit olivat puolestaan puhdas impulssiostos, tarkoituksena tehdä oma kassi kummitytölle.

Konstahopin osastolla on aina kiva vierailla. Nyt mukaan tuli korttikartonkia ja blingbling-värejä. Joulukortit kun ovat tekemättä. Heidin korttipajalta  tarttui mukaan minisapluunoita.

Printti ja pisto -kurssi on saanut pitkään uinuneen ompeluinnostuksen heräämään. Niinpä ostin Jujunalta parit kaavat ja Blockwallahilta puuleimasimen.

Kankaita on jo kotona valmiina, joten nyt voisi vain tarttua toimeen!

Pidän valtavasti Piia Westerholmin kädenjäljestä ja minulla on jo useampi silityskuva. Nyt pitäisi viimein keksiä niille sopivat käyttökohteet. Tällä kertaa ostin vanhemmalle kummitytölle tuliaisiksi ilmapiiripuntarin.

Virkistyttääkseni omaa oloani ostin pirteäntuoksuisen saippuan Onnenpussin osastolta.

Muutama muukin ostos tuli hankittua, mutta niistä en puhu enempää, sillä ne ovat lahjoja;-) Mukava messureissu joka tapauksessa, vaikka mieliala ei ollut pirteimmästä päästä.

One Comment

  1. Kaarina

    Kivoja tavaroita löysit, ja kiitos linkeistä.

    Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *